Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 91 56 65 09  eller send en email til  kontakt@hammerbjerre.dk

Tilbygning

Tilbygning i Århus og omegn

Drømmer du om en tilbygning, som kan skabe mere plads i din dagligdag? Måske mangler du plads til et nyt børneværelse eller et kontor. Hvis du har drømmen, så har vi erfaringen til at hjælpe med rådgivning samt udførelse, og vi laver tilbygninger til både private hjem og erhvervsbygninger i Aarhus og hele Østjylland.

Rådgivning og god service fra start til slut

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og kortlægger processen fra start til slut, så det er muligt at følge med i projektet – på den måde er der altid fuld gennemsigtighed i processen og ingen ubehagelige overraskelser i udarbejdelsen af din nye tilbygning. Uanset om der er tale om en mindre eller større projekt står vi klar med ekspertise, erfaring og kompetente hænder.

Hør mere og få et uforpligtende tilbud på din tilbygning

Ønsker du at høre nærmere om dine muligheder for en ny tilbygning? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 91 56 65 09 eller e-mail Info@murerfirmaettopkaer.dk og få en uforpligtende snak om opgaven med en af vores dygtige medarbejdere. Her kan du også altid få et helt uforpligtende tilbud på en løsning, der passer til dine behov.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.