Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 91 56 65 09  eller send en email til  kontakt@hammerbjerre.dk

Indeklima

Fugt- og indeklimaløsninger fra Murerfirmaet Hammer Bjerre

Har du problemer med fugt, eller vil du aktivt forbedre indeklimaet i dit hjem eller din virksomhed? Hos Murerfirmaet Hammer Bjerre har vi indgående kendskab til de bedste metoder til at udbedre fugtskader samt metoder til forbedring af indeklima, så fugtskader forhindres i første omgang. Uanset om skaden er sket, eller om du ønsker effektiv forebyggelse gennem et forbedret indeklima, kan vi varetage opgaver store som små.

​Skader kan skyldes dårligt håndværk

Desværre oplever mange danskere problemer i forbindelse med fugtskader – ofte i kælderen. Problemerne skyldes ofte dårligt håndværk eller utilstrækkelig kvalitet i materialerne. Det kan i værste tilfælde resultere i skimmel- og svampeangreb, der kan være direkte sundhedsskadelige. Dårligt indeklima kan dog også være skadeligt i sig selv uden at være akkompagneret af skimmel eller svamp. Faktisk, anbefaler vi alle ejere af ældre huse at undersøge indeklimaet.

​Det er ikke blot beboerens helbred, der kan tage skade af fugt. Huset kan være efterladt med langvarige skader, hvis ikke fugtskaderne udbedres hurtigt. Desuden kan det give meget grimme og store mærker i vægge og lofte. Husk, opdager du fugtskader eller dårligt indeklima i dit hjem, bør du hurtigst muligt kontakte hjælp, så det ikke efterlader varige skader og kræver unødvendigt dyre behandlinger.

Respekt for mennesker, bygninger og miljøet

Hos Murerfirmaet Hammer Bjerre er vi stolte samarbejdspartnere med fugtløsnings-specialisten Byggros, som vi ofte spørger til råds. Det har givet os indgående kendskab til dette arbejdsområde, og det gør os i stand til at kunne tilbyde en service, der reflekterer markedets absolut højeste kvalitet. Fugt og indeklima skal nemlig tilgås med hensyn til både bygningen og menneskene, der bruger den, samt miljøet. Det gøres ved udelukkende at bruge nøje udvalgte materialer, der alle er miljøvenlige og naturlige.

Endvidere har samarbejdet givet os stor håndværksmæssig ekspertise. Vi kan håndtere opgaver af alle størrelser, når det kommer til indeklima- og fugtløsninger. Desuden kan du naturligvis regne med, at vi inddrager vores viden på området i alle aspekter af vores arbejde, hvorfor vi tager højde for indeklimaet i vores materialevalg under alle opgavetyper.

​Ring og hør nærmere

Vil du vide mere om dine muligheder for et sundere indeklima i din dagligdag? Kontakt os på telefon 91 56 65 09, hvis du ønsker en undersøgelse af indeklimaet i dit hjem, eller hvis du har fugtskader. Vi kommer gerne ud og besøger kunder i Aarhus og omegn samt resten af Østjylland.

​Vælger du os som leverandør af hele din entreprise eller blot en enkelt opgave, er du dækket af Håndværkergarantiordningen. Vi er nemlig medlem af Dansk Håndværk, som er din garanti for et veludført stykke arbejde. Ordningen fungerer som et sikkerhedsnet, der dækker vores kunder op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.