Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 91 56 65 09  eller send en email til  kontakt@hammerbjerre.dk

Facaderenovering

Facaderenovering i Aarhus og omegn

Hos Murerfirma Topkær har vi erfaring med at udføre facaderenovering for både private husstande og erhvervsbygninger af alle slags i Aarhus og omegn. Uanset om du ønsker en totalrenovering eller blot en mindre forandring, så står vi klar til at hjælpe med udførsel af såvel som rådgivning til opgaven.

Fra pudsning af facade til totalrenovering 
Vi klarer de fleste opgaver inden for facaderenovering, og vi har tilfredse privat- og erhvervskunder i hele Østjylland.
Vi tilbyder bl.a.:

  • Reparation af murstensfacader
  • Pudsning af facade
  • Totalrenovering af facade

Skulle du stå med en anden opgave, så skal vi også nok finde den rette løsning til dig. Vi kommer gerne ud til både private hjem og virksomheder for at se på den givne opgave, så vi kan rådgive bedst muligt.

Hør mere og få et uforpligtende tilbud 


Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at give dine facader nyt liv? Uanset om det er en totalrenovering, en pudsning eller noget tredje kan du ringe til os på telefon 91 56 65 09 eller skrive en e-mail til Info@murerfirmaettopkaer.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi tager naturligvis altid udgangspunkt i dine behov og ønsker og giver gerne et helt uforpligtende tilbud på opgaven.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.