Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 91 56 65 09  eller send en email til  kontakt@hammerbjerre.dk

Badeværelse

Flisearbejde i topkvalitet fra Murerfirmaet Hammer Bjerre

Ønsker du et nyt og moderne badeværelse? Hos Murerfirmaet Hammer Bjerre har vi lang erfaring med at lave badeværelser og køkken – herunder flisearbejde. Vi betegner os gerne som specialister inden for dette arbejdsområde, og du kan altid forvente, at vores arbejde er i håndværksmæssig topkvalitet, så du kan nyde resultatet i mange år fremover.

​Nyt liv til hjemmets vigtigste rum

Dit køkken er ikke længere blot til madlavning – det er til ophold i timer, og det skal kunne danne rammen for dagligdagens møder mellem familiemedlemmer og venner. Dit badeværelse er ikke længere blot til det fornødne – det er et rum med dig og din personlige velvære i fokus. Derfor skal du ikke nøjes med slidte fliser, klinker, gulve eller vægge.

​Vi udfører bl.a. følgende fliseopgaver:

  • Vægfliser til køkken og bad
  • Badeværelsesfliser
  • Gulvfliser
  • Trappefliser

​Vi har lang erfaring med at bringe nyt liv og personlighed til slidte badeværelser og køkkener, som trænger til en opfriskning. Er du i tvivl om den bedste løsning og fremgangsmåde, men er du sikker på, at der skal et nyt udseende til, stiller vi naturligvis gerne vores ekspertise til rådighed. Kyndig vejledning og rådgivning er nemlig en helt naturlig del af vores hverdag, og vi vil gerne inddrages i processen så tidligt som muligt. Det sikrer nemlig, at vi til sidst kan overlevere et fuldstændigt tilfredsstillende resultat.

​Kvalitet i håndværk og materialer

Vores håndværk reflekterer den absolut bedste kvalitet på markedet. Endvidere er vi medlemmer af Dansk Håndværk, som giver dig en ekstra garanti. Som kunde hos os er du nemlig dækket af håndværker-garantiordningen, som dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Det er alt sammen med til at bidrage til komplet tryghed hos vores kunder.

​Udover høj kvalitet i vores håndværk, prioriterer vi at købe materialer i topkvalitet. På lang sigt kan gode materialer ofte være en besparelse, da levetiden er mærkbart længere. Derudover er sådanne materialer oftest i en synligt anderledes – de er simpelthen flottere.

Udover at lægge nye fliser, tilbyder vi andre velegnede løsninger, hvis du ønsker at bringe nyt liv ind i dit hjem.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Ønsker du at høre nærmere om dine muligheder for at få et flottere badeværelse eller køkken med nye fliser? Du er velkommen til at ringe på telefon 91 56 65 09, hvis du ønsker at snakke med en af vores særdeles kyndige medarbejdere. Vi giver også gerne et helt uforpligtende tilbud på lige netop den opgave, du ønsker udført.

Vores kunder kommer hovedsageligt fra Aarhus og omegn, men vi kommer gerne til private og erhverv over hele Østjylland. Vi glæder os til at hjælpe dig med at bringe nyt liv til husets vigtigste rum.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.